Podsticajna sredstva za zaštitu potrošača

Bez autora
Aug 09 2010

Ministarstvo trgovine i usluga Vlade Republike Srbije objavilo je danas konkurs za dodelu podsticajnih sredstava za unapređenje zaštite potrošača u Srbiji za 2010. godinu. Ukupan iznos podsticajnih sredstava je 4.120.205,46 dinara sa obračunatim PDV-om.Iznos podsticajnih sredstava po projektu može iznositi najmanje 700.000 dinara, a najviše 1.030.000 dinara. Sredstva dobija ono udruženje za zaštitu potrošača koje ima najviše bodova za region za koji je konkurisalo...

Podsticajna sredstva za zaštitu potrošačaMinistarstvo trgovine i usluga Vlade Republike Srbije objavilo je danas konkurs za dodelu podsticajnih sredstava za unapređenje zaštite potrošača u Srbiji za 2010. godinu.

Ukupan iznos podsticajnih sredstava je 4.120.205,46 dinara sa obračunatim PDV-om. Iznos podsticajnih sredstava po projektu može iznositi najmanje 700.000 dinara, a najviše 1.030.000 dinara. Sredstva dobija ono udruženje za zaštitu potrošača koje ima najviše bodova za region za koji je konkurisalo, saopštilo je Ministarstvo trgovine i usluga.

Pravo učešća imaju udruženja za zaštitu potrošača i savezi udruženja u Srbiji, a predlog projekta podnosi se samo za jedan region, odnosno podnosilac mora imati sedište u regionu na koji se projekat odnosi.

Biće birana četiri projekta, po jedan za svaki region – Vojvodinu, beogradski, region Šumadije i zapadne Srbije i region južne i istočne Srbije, a svako udruženje, ili savez mogu da predlože jedan projekat.

Rok za podnošenje prijava je 30. avgust, a konkursna dokumentacija može se preuzeti sa sajta Ministarstva trgovine i usluga.

Za dodatne informacije zainteresovani mogu da se obrate Odeljenju za zaštitu potrošača, navodi se u saopštenju Ministarstva trgovine i usluga.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik